faaaajne, tylko wydaje mi się że ten czerwony pojazd zapożyczony z nieco późniejszej epoki...
Czysty człowiek jest jak małe mydełko. Wędruje poprzez piany naszego świata i na swojej drodze namydla zgaszonych hejterów. Taki cytat "z kapelusza"
Jeżeli ktoś odpowie w tym temacie, poproszę o dodanie cytatu do tego posta, ponieważ za jakiś czas zostanie zmieniony.
Pierwsza myśł gdy zobaczyłem ten zestaw to: "Playmobil, Duplo". Sądze, że ta seria bedzie bardzo dziecinna na tle poprzednich serii. Mam wrażenie, czy kontury nadruków są specjalnie pogrubione?
nie no ta głowa mi jakoś nie pasuje a na taran to też mi to nie wygląda
Czysty człowiek jest jak małe mydełko. Wędruje poprzez piany naszego świata i na swojej drodze namydla zgaszonych hejterów. Taki cytat "z kapelusza"
to nie jest taran tylko pojazd bezzałogowy, jeszcze nitro, napęd na plazmę i lecimy w kosmos
No, głowa zła, a to taran z dodatkową "katapultą" której rola jest sprzeczna taranem... Jakby nie mogli zrobić zwykłej belki...
I tu macie następny dowód na to że jak już wspomniał Gibek, będzie to dziecinna seria Dzieciaki uwielbiają takie pojazdy w kształcie "zwierzątek", potworów (np: chima, ninjago)
Jakby nie mogli zrobić zwykłej belki...
Było by zbyt realistycznie Niedługo zamiast głowy smoka, demona dostaniemy łeb KUBUSIA PUCHATKA